<
home

Home


Qui sommes-nous


Maisons


Souhaitez vous vendre votre maison?


Contacter
Español English Norsk
 
Domaine prive
 
Information. (Ref. CK5365).   - Villamartin. Prix: 89.000 €
 
 
Villamartin - Lägenhet med fantastisk havsutsikt !
Modernt bostadsområde beläget på en av de högsta positionerna på Costa Blanca söder! Det är mindre än 15 minuters gångavstånd från Villamartin Golf och det kommersiella shoppingcentret "Villamartin Plaza".
På detta område kommer du att träffa människor från alla nationaliteter under hela året, det finns också ett brett utbud av tjänster, till exempel cirka 20 restauranger/barer, två banker, ett snabbköp med internationell mat, en vårdcentral, en frisör, en taxi och mycket mer.
Lägenheterna har terrasser mot öster för att äta frukost med gott om sol på morgonen och rymliga terrasser i sydvästläge på 20 m2 (6,25 mx 4 m!) där du kan njuta av solen från middagstid tills solen går ner på natten.
Komplexets alla invånare har tillgång till 2 panoramahissar som går upp till den unika 488 m2 stora chill-out takterrassen med 180º utsikt över landskapet och Medelhavet från Alicante till Mar Menor ända tills "La Manga" !
Denna chill-out- takterrass levereras med ett individuellt utrymme för alla dessa 41 lägenheter där det finns utrymme nog för egen kyl, privata solstolar etc. På takterrassen hittar du också en bubbelpool, duschar, pergola för att ge skugga från solen, grill, etc. . Det här är verkligen lyxigt och bra valuta för pengarna!
 
 
   
Nom Prenom:
Mail:
Telephone:
Votre message:

 

 
 

CARACTÉRISTIQUES GÉNÉRALES
Type Appartement Bains 1 Piscine
Chambres 1 Surface habitable 65 m²    

 
 

PASTOR VIVIENDAS. C/ Ramón Gallud, 1 - 03182 TORREVIEJA - Alicante - Tel. (+34) 96 670 87 74 - (+34) 669 448 193
Email: manu@pastorviviendas.com