<
home

Home


Qui sommes-nous


Maisons


Souhaitez vous vendre votre maison?


Contacter
Español English Norsk
 
Domaine prive
 
Information. (Ref. CK5364).   - Villamartin. Prix: 182.000 €
 
 
Villamartin - Lägenhet med fantastisk havsutsikt
Ett modernt komplex beläget på en av de högsta positionerna på Costa Blanca syd! Det är mindre än 15 minuters gångavstånd till Villa Martin Golfen och Villa Martin Plaza köpcentrum.
 I detta området kan du träffa människor från alla länder året om. Det finns dessutom ett stort urval av service till exempel 20 restauranter och barer, 2 banker och en affär med internationell mat. Dessutom finns en lekhage, en frisör, taxi och mycket mer. 
Lägenheterna har terrasser i östläge med rikligt med sol på morgonen för frukost utomhus hela året. Dessutom har lägenheterna en rymlig terrass i syd-västläge  på 20 m2 (6,25 mx 4 m!) där man kan njuta av solen från lunch tills solnedgången på kvällen.
På toppen av byggnaden finns en unik 488 m2 stor chill out takterrass med 180º utsikt över ett enastående landskap samt vy över Medelhavet från Alicante  till Mar Menor och ända tills La Manga !  Dessutom har alla ägarna tillgång till de 2 hissarna med panoramavy. Denna chill-out- takterrass är byggd med individuella lagringsrum för alla 41 lägenheterna där det finns plats för eget kylskåp, privata solstolar etc. På takterrassen finns också ett bubbelbad, duschar, pergola för att få skugga, grill, osv. Man känner av lyxen här och det är också bra valuta för pengarna!
 
 
   
Nom Prenom:
Mail:
Telephone:
Votre message:

 

 
 

CARACTÉRISTIQUES GÉNÉRALES
Type Appartement Bains 2 Piscine
Chambres 3 Surface habitable 86 m²    

 
 

PASTOR VIVIENDAS. C/ Ramón Gallud, 1 - 03182 TORREVIEJA - Alicante - Tel. (+34) 96 670 87 74 - (+34) 669 448 195
Email: manu@pastorviviendas.com